Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: دفاع مقدس و فرماندهانی که در آن حضور داشتند و صحنه نبرد را به نفع کشورمان رهبری می‌کردند، صحنه ظهور و بروز استعداد‌ها و توانایی‌های برخی از آن‌هایی است که اگر این شرایط بروز نمی‌کرد شاید بسیاری از آن‌ها حتی شناخته نمی‌شدند.

این فرماندهان در مواقع حساس با تفکر، تیزهوشی و خلاقیت‌های خود در طراحی عملیات‌های موثر دفاع مقدس دشمن بعثی را مقهور خود کردند و ضربه کاری بر پیکره صدام حسین و متحدانش وارد آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




سردار سرلشکر پاسدار شهید حسن باقری

معاونت ستاد عملیات جنوب، موسس واحد اطلاعات و عملیات سپاه و طراح کلیدی عملیات‌هایی همچون ثامن الائمه، طریق القدس، فتح المبین، رمضان و والفجر مقدماتی. باید گفت که تاریخ دفاع مقدس با نبوغ بی نظیر شهید حسن باقری شکل گرفت.


امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی و سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی

همراهی دو فرمانده ارتش و سپاه و طرح جدیدی که برای عملیات مشترک و هماهنگ دو نیرو پایه‌گذاری شد، به بزرگ‌ترین پیروزی‌های زمان جنگ منجر شد. تاسیس قرارگاه کربلا بدون شک مهم‌ترین ابتکار فرماندهی دفاع مقدس به شمار می‌رود.


شهید مصطفی چمران

شهید مصطفی جمران، بنیانگذار ستاد جنگ‌های نامنظم و طراح عملیات‌های شکست محاصره سوسنگرد و آزادسازی دهلاویه بود. طراحی اقدامات مهندسی و دفاعی فراوان در روز‌های اولیه جنگ نیز از دیگر ابتکارات شهید چمران به شمار می‌رود.

سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید

سرلشکر رشید به عنوان فرمانده قرارگاه فتح از کلیدی‌ترین نیرو‌های اطلاعات عملیات در تاریخ دفاع مقدس به شمار می‌رود. عملیات‌های خیبر، کربلای ۵ و ده‌ها عملیات موثر دیگر با طرح‌ها و ایده‌های عملیاتی او اجرایی شد.
امیر سرلشکر شهید منصور ستاری

شهید ستاری فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش مبدع طرح دفاع متحرک در پدافند هوایی در دوران دفاع مقدس بود. او توانست با یکپارچه کردن سیستم راداری کشور و تبدیل سیستم موشکی هاوک به یک سیستم متحرک آسمان فاو را جهنم هواپیما‌های بعثی کند.



همین اقدامات باعث شد تا وی نقشی موثر در پیروزی شگفت انگیز ایران در آن سال‌ها داشته باشد.


سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی رحیم صفوی

سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی رحیم صفوی، مسئول ستاد عملیات جنوب، فرماندهی نیروی زمینی سپاه و جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران از مهم‌ترین مسئولیت‌های او در دوران دفاع مقدس است. نام سرلشکر رحیم صفوی در طراحی و هدایت تمام عملیات‌های جنوب و غرب کشور دیده می‌شود به خصوص عملیات‌های مهم در سال‌های پایانی جنگ.

امیر سرلشکر خلبان شهید جواد فکوری

شهید فکوری فرمانده خوش فکر نیروی هوایی ارتش در نخستین سال‌های دفاع مقدس بود. وی طراح عملیات بزرگ کمان ۹۹ بزرگ‌ترین حمله هوایی تاریخ دفاع مقدس است که دقیقا ۱۰ ساعت پس از حمله دشمن اجرا شد.

او همچنین طراح عملیات بزرگ حمله به اچ ۳ نیز بود که پیچیده‌ترین عملیات هوایی تاریخ جنگ تحمیلی به شمار می‌رود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: جنگ فرماندهان نظامی شهید حسن باقری مصطفی چمران رحیم صفوی صراط سردار سرلشکر پاسدار شمار می رود دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۲۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، امیر سرتیپ «سلیمان کامیابی» جانشین معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح و سردار «جمال شاکرمی» فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام، با حضور در منزل شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» از تازه تفحص‌شده دوران هشت سال دفاع مقدس، خبر شناسایی هویت‌ این شهید والامقام را به خانواده‌اش اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد

شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» سال ۱۳۲۷ در روستای «چشمه پهن» بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد. وی با آغاز جنگ تحمیلی به‌عنوان بسیجی از طرف سپاه ایلام به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل اعزام شد و هشتم مرداد سال ۱۳۶۲ در منطقه مهران، در عملیات «والفجر سه» بر اثر اصابت ترکش مستقیم دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر استان ایلام پیوست، تا این‌که این‌روزها پس از ۴۱ سال گمنامی، سرانجام پیکرش تفحص و هویت وی از طریق آزمایش دی.ان.ای شناسایی شد.

همچنین پیکر مطهر شهید «جهانگیر بیات» از شهدای جاویدالاثر دوران دفاع مقدس نیز پس از ۴۲ سال کشف و شناسایی شد.

جهانگیر بیات، فرزند جهان‌شاه، به‌عنوان بسیجی از کرج به جبهه اعزام و در سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه بر اثر اصابت ترکش مستقیم به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر پیوست.

مسئولین استان البرز با حضور در منزل این شهید، خبر تفحص و شناسایی پیکر شهید بیات را به بازماندگانش اعلام کردند. برنامه‌های تشییع و خاکسپاری نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229032 برچسب‌ها دفاع مقدس

دیگر خبرها

  • اجرای عملیات رنگ‌آمیزی جداول میانی خیابان دفاع مقدس
  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس
  • حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم غزه از اثرات عملیات «وعده صادق» بود
  • تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌
  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس در عراق
  • ورود پیکر ۲ شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس به اهواز
  • عکس/ استقبال از پیکر شهید دفاع مقدس در شیراز
  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود